30 Ιαν 2007

Γεγονότα Σαβ/κου 27/28 Ιανουαρίου 2007

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου. Έγινε ο απολογισμός του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και εκλέχθηκε η εφορευτική επιτροπή για την προετοιμασία των εκλογών. Την εφορευτική επιτροπή απαρτίζουν οι Αθανασίου Στεριανή, Τιμοθέου Γιαννάκης και Προκοπίου Γεώργιος. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 24-2-2007 και ώρα 16:00 στο κτίριο INFO του Δήμου Βόλου. Πριν τις εκλογές θα υπάρξει Γενική Συνέλευση. Όσοι επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν υποψηφιότητα στην Εφορευτική επιτροπή έως δέκα (10) μέρες πριν την ημερομηνία των εκλογών, δηλαδή μέχρι και τις 14-2-2007. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει εδώ (στα σχόλια) ή στο email του Συλλόγου, προκειμένου να του δωθούν τηλέφωνα και emails της εφορευτικής επιτροπής για να επικοινωνήσει μαζί της.
Στη Γενική Συνέλευση τέθηκαν επίσης τα εξής ζητήματα από τα μέλη του Συλλόγου:
1) Η οργάνωση φαρμακείου, η αγορά φορείου και η εκπαίδευση μελών στη σπηλαιοδιάσωση.
2) Η αναγκαιότητα να υπάρχει πρόγραμμα εξερευνήσεων και δραστηριοτήτων και η έγκαιρη δημοσιοποίηση του στα μέλη.
3) Η ενδεχόμενη εγγραφή του Συλλόγου στην Σπηλαιολογική Ομοσπονδία Ελλάδος.
Για τα δύο πρώτα θα μεριμνήσει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα προκύψει από τις εκλογές. Για το τρίτο θέμα θα λάβει απόφαση η Γενική Συνέλευση που θα προηγηθεί την ημέρα των εκλογών.



Την Κυριακή 28-1-2007 επισκεφτήκαμε το σπήλαιο "Τσούκα" στο Μούρεσι Πηλίου, προκειμένου να γίνει η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας του Συλλόγου. Η εκδήλωση συνδυάστηκε με μια ολοκληρωμένη επίσκεψη σε όλους τους χώρους του σπηλαίου.




Μετά το σπήλαιο ακολούθησε φαγοπότι με ψητά στα κάρβουνα και κρασί δίπλα στο τζάκι, ενώ έξω ο παγωμένος αέρας περνούσε σφυρίζοντας ανάμεσα στους γυμνούς κορμούς των δέντρων ανασηκώνοντας τα πεσμένα φύλλα πριν καταλήξει στο φουρτουνιασμένο αιγαίο χαμηλά στο βάθος, σε ένα σκηνικό άκρως χειμωνιάτικο.

Ελπίζουμε το 2007 να είναι μια καλή χρονιά με υγεία για όλους προσωπικά, αλλά και γεμάτη επιτυχίες και όμορφες στιγμές για το Σύλλογο .

Δεν υπάρχουν σχόλια: