13 Νοε 2007

Ο ΧΕΙΡΩΝΑΣ ΑΠΟΚΤΑ ΣΤΕΓΗ!!!!!!!!!!

Μετά από πολλές σκέψεις και συσκέψεις η απόφαση ελήφθη...

Μετά από αρκετή έρευνα ο χώρος βρέθηκε...

Είναι μικρός, αλλά μπορεί να μετατραπεί σε ζεστό και φιλόξενο...

Χρειάζεται αρκετή δουλειά, αλλά εμείς τα μέλη να είμαστε καλά...


Ο χώρος λοιπόν του Χείρωνα στην οδό Αργοναυτών 32, στον πρώτο όροφο (ναι ναι στην παραλία του Βόλου δίπλα στη θάλασσα και τα ... τσιπουράδικα) σύντομα θα είναι έτοιμος να μας δεχτεί όλους. Πρόκειται για ένα μικρό γραφείο που μπορεί να στεγάσει όλα τα μεγάλα μας όνειρα και τα μεγαλεπήβολα σχέδια για τα σπήλαια.

Προς το παρόν όμως χρειάζεται όλοι να βάλουμε ένα χεράκι... Από αύριο κιόλας αρχίζει καθάρισμα και συμμάζεμα. Όποιος θέλει να βοηθήσει ας ρίξει ένα τηλέφωνο, ένα email ή ένα σχόλιο εδώ και φυσικά είναι καλοδεχούμενος.

Οι εργασίες που πρέπει να γίνουν μετά το καθάρισμα είναι βάψιμο, επιδιόρθωση κάποιων υδραυλικών και ηλεκτρολογικών (λίγα πράγματα) και επίπλωση του χώρου. Ειδικά για το τελευταίο θα πρέπει όλοι να σκεφτούμαι τι δε θέλουμε και μπορούμε να δώσουμε από τα υπάρχοντά μας. Καρέκλες, γραφείο, βιβλιοθήκη και ένα τραπέζι είναι σε πρώτη ζήτηση. Έχουμε ήδη βρει μπογιές, πινέλα, όλα τα απαραίτητα για τις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες, μια ντουλάπα μεταλλική και έναν υπολογιστή. Σκεφτείτε και δωρίστε...

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών θα μαζέψουμε εκεί όλα τα αντικείμενα του συλλόγου (υλικά, βιβλία, αρχείο κλπ), θα ορίσουμε έφορο χώρου και κάποιες ώρες που θα είναι ανοικτό για να μαζευόμαστε. Εκεί θα γίνονται πλέον οι συγκεντρώσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και εκεί θα πηγαίνει και όλη η αλληλογραφία (την ακριβή διεύθυνση αλληλογραφίας θα την ανακοινώσουμε σύντομα μόλις υπάρξει η υποδομή).

Ο χώρος θα είναι το στέκι μας για ένα απογευματινό σπηλαιολογικό ρόφημα (δε λέω καφέ γιατί κάποιοι δεν πίνουν) και θα αποτελέσει το σημείο όπου θα μπορούμε να μαζευόμαστε, να συναντιόμαστε, να οργανωνόμαστε για τις αποστολές και γενικά θα είναι το κομβικό σημείο για το σύλλογο. Ειδικά με την ανάληψη της 11ης πανελλήνιας σπηλαιολογικής συνάντησης έχουμε αρκετά να συζητήσουμε και να προετοιμάσουμε στο δικό μας πλέον χώρο.

Καλείστε όλα τα μέλη του συλλόγου (αλλά και όχι μόνο) να στηρίξετε την προσπάθεια, να την αγκαλιάσετε και να μπορέσουμε γρήγορα με αφετηρία αυτό το μικρό χώρο να ανοίξουμε τα φτερά μας για το καλύτερο...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Kalorizikos o neos sas xwros kai euxomai na ginei akoma poio gnwstos kai na erthoun akoma poio polla atoma sthn omada...Na sunexisete na eiste etsi organwmenoi opws eiste kai akoma poio polu...Kales ejereuniseis...!!